Všetky kategórie
ENEN

Vedúci predstavitelia Xiamen Torch University Hall navštívili Coace

Čas : 2023 04:12:09 Počet zobrazení: 18

Dňa 2. marca 2023 Li Huizhou, zástupca manažéra a Liang Lu, vedúci oddelenia spolupráce medzi školami a podnikmi v Xiamen Torch University Hall, Yang Hua, zástupca riaditeľa oddelenia pre výskum vedy a techniky Univerzity Huaqiao a Chen Hongwei z College of Materials Science and Inžiniering a ďalší lídri a odborníci navštívili Coace Chemical Company Limited. (ďalej len „Coace“) a uskutočnili hĺbkovú výmenu a diskusiu s generálnym riaditeľom Chen Zhiguo a príslušnými vedúcimi predstaviteľmi inštitútu Coace na témy spolupráce medzi školami a podnikmi, integrácie výroby a vzdelávania a inovácií a výskumu.

下载

△Návšteva Coace

V sprievode Wu Longxie, prezidenta Coace Research Institute, poprední odborníci navštívili výstavnú halu spoločnosti, ťažké laboratórium a výrobnú dielňu a vypočuli si predstavenie histórie vývoja a technických výhod Coace na ceste „špecializácie a inovácií“.

Ako „špecializovaný a špeciálny nový“ podnik v provincii Fujian a meste Xiamen má Coace bohaté skúsenosti a úspechy v oblasti výskumu a vývoja aditív do polymérnych materiálov a aditív do PV zapuzdrených fólií.

Počas sympózia prezident Wu Longxie diskutoval s vedúcimi predstaviteľmi a odborníkmi univerzity Huaqiao o spolupráci medzi univerzitou a podnikmi a o technológii a aplikácii nových materiálov na separáciu energetických batérií.

微 信 图片 _20230412093026

△Stránka konferencie

Medzitým Coace vždy trvá na tom, že talent a inovácie sú nevyčerpateľnou hnacou silou rozvoja podnikania, a aktívne podporuje inovácie a výskum a vývoj. Realizácia spolupráce medzi školami a podnikmi, integrácia vzdelávania a priemyslu a inovatívny model výskumu a vývoja má veľký význam pre podporu rozvoja malých a stredných podnikov so „špecializáciou a inováciami“.

Ďakujeme tímu Torch University Hall za zorganizovanie „University Torch Enterprise Tour“ medzi lídrami a expertmi Huaqiao University a podnikov. Toto podujatie nielen prehĺbilo komunikáciu a spoluprácu medzi vládou, univerzitami a podnikmi v Torch Hi-tech zóne, ale poskytlo aj užitočné referencie a referencie na lepšiu podporu rozvoja „špeciálnych a nových“ MSP v Xiamene.

Horúce kategórie